Grubi: Ua hoqi të gjitha dilemat sonte Ali Ahmeti duke ju thënë se të gjithë jeni të BDl së (VIDEO)

“Po bëjnë gara dhe po zihen njëri me tjetrin kush është ose kush ka qenë i BDI-së.

Ua hoqi të gjitha dilemat sonte Ali Ahmeti duke ju thënë se të gjithë jeni të BDI-së” – thotë Grubi

Për më shumë ndiq linkun: