Gruevski fotografohet në hotelin luksoz “Four Seasons” në Budapest

104

Ish kryeministri Nikolla Gruevski pas arratisjes ne Hungari është fotografuar në hotelin luksoz “Four Seasons”. Ai shihet i vetmuar dhe duke surfuar në internet.