Grupe greke greqizojnë fshehtas Shqipërinë. Ja plani i fshehtë (VIDEO)

Advertisment

Si detyrohen në Shqipëri, banorë shqiptarë të deklarohen grekë? Çfarë u kërkohet nga Omonia

Skema e zbuluar nga kamerat e fshehta dhe kërcënimet e konsullatës greke… Ndiqni videon e plotë të këtij dokumentari.

Reklame