Habit Jim Belushi, aktori me origjinë shqiptare: Vëllai im do të ishte gjallë nëse do konsumonte hashash, ajo ishte kura

Advertisment

Habit Jim Belushi, aktori me origjinë shqiptare: Vëllai im do të ishte gjallë nëse do konsumonte hashash, ajo ishte kura
Habit Jim Belushi, aktori me origjinë shqiptare: Vëllai im do të ishte gjallë nëse do konsumonte hashash, ajo ishte kura
Publikuar 13:29 21 Gusht, 2020
YOU MAY LIKEMgid

The World Might Be Cancelled But You Can Still Find A Soulmate
Asiadate
Së fundmi, gjatë premierës që vetë Belushi ka hapur, Jim foli për të vëllanë dhe u shpreh se i vëllai John-i do të ishte ende gjallë nëse do të përdorte kanabisin si mjekim.

Reklame

SHBA– Aktori me origjinë shqiptare Jim Belushi beson se hashashi do ta mbante gjallë të vëllanë. Së fundmi, gjatë premierës që vetë Belushi ka hapur, Jim foli për të vëllanë dhe u shpreh se i vëllai John-i do të ishte ende gjallë nëse do të përdorte kanabisin si mjekim.

“Unë e di se kishte dëmtime në tru. Sapo pati në dispozicion alkoolin dhe drogën, mendoj se i konsideroi si një vetëmjekim,”- tha ai ndër të tjera.

John Belushi vdiq në moshën në 33-vjeçare nga një mbidozë e kokainës dhe heroinës në Chateau Marmont në Los Angeles në vitin 1982. Jim Belushi ka hapur tashmë fermën e tij legale të kanabisit në Oregon.

Vëllai i tij vuante edhe nga enncefalopatia kronike traumatike si rezultat i të luajturit futboll në shkollë të mesme. CTE është një sëmundje progresive e trurit e cila mund të shkaktohet nga trauma të përsëritura në tru.