Habitë Kallashi ja çka bën për Hashim Thaçin

hirrja e Presidentit të vendit nga Gjykatë Speciale ka ngjallë reagime nga më të ndryshmet në Kosovë dhe jo vetëm, shkruan “Kosovarja”.

Megjithatë, shumë figura kanë dalë në mbrojtje të Hashim Thaçit, që pa diskutim prej pas luftës është figura politike më e diskutuar në vend.

Reklame

Vallëtarja e përfolur, Kallashi, i ka dalë në mbrojtje Thaçit, duke i dëguar një zemër në shenjë mbështetje e respekti dhe sigurisht dashurie.

Kallashi ka kohë që nuk po sjell ndonjë gjë të re në fushën e muzikës, duke qëndruar shumë më larg edhe jetës publike në përgjjthësi, shkruan “Kosovarja”.