Hahn: Askush nuk duhet të amnistohet

41
#

Komisari Johanes Han ka thënë se asnjë nga rastet e Prokurorisë Speciale nuk duhet të dështojë.

“Të gjithë partitë politike sa më shpejtë të gjejnë zgjidhje dhe varet nga shteti se si do të dakordohen kushtet juridike. Për ne ka vetëm disa vija të kuqe dhe më e rëndësishmja është se nuk duhet të dështojë asnjë rast në fazë të tranzicionit. Askush nuk guxon të amnistohet nga i tërë procesi për shkak pamundësisë të plotësohen afatet e caktuara. Kjo duhet të garantohet. Pres që pa dallim kush është i përfshirë, sistemi gjyqësor të punojë sipas rregullave dhe kjo duhet të vlejë për të gjithë”, ka thënë Hahn