Hajdari: Zaevi po e lufton k rimin te maqedonasit, po e toleron te shqiptarët

36
#

Shkruan: Fejzi Hajdari

K orrupsioni i mirë i Bukit, dhe k orrupsioni i keq i Frosinës

“Bujari tani një vit e tepër ak uzohet për ko rrupsion dhe nuk përjashtohet nga qeveria. Remenska ende pa u a kuzuar zyrtarisht për ko rrupsion, ‘de facto’ u përjashtua nga LSDM-ja. Nëse vazhdon me këtë avaz, kryeministri Zaev, mund të krijojë përshtypje në opinion se po e lufton korrupsionin vetëm te maqedonasit, kurse te shqiptarët po e toleron, e madje edhe po e ndihmon”, shkruan analisti dhe botuesi i gazetës LAJM, Fejzi Hajdari.