Hájdutët e ármátosur grábisin kazinon në Shkup

Pesë hajdutë të maskuar dhe të ármátosur me pùshkë áùtomatike kanë grábitur kazinon Admiral në Bulevardin Aradhet Partizane në vendin e quajtur Porta Valle.

Grabitësit kanë marrë paratë nga qarkullimi ditor dhe janë larguar.

Rasti është raportuar në polici mëngjesin e sotëm në ora 06 e 27 min.

MPB po merr masa për zbardhjen e rastit.