Halil Kastrati: ‘Aksion i madh sot në Maqedoni’ (FOTO)

Advertisment

Aktivistet tone vullnetare i kane pergadite 150 pako ushqimore e higjienike si dhe 150 thase miell 25kg per ti shperndar ne komunen e Likoves ne Maqedonin e Veriut

Jane disa donatore tone nga Zvicra te cilet kane dhuruar donacion qe te ndihmohen 150 familje ne komunen e Likoves me shumen prej 50 euro per nje pako

Reklame

Listat e donatoreve i gjeni ne faqen e shoqates ne FB kur do te behet publike ky lajm

Bamires Zoti ju shperblefte