Halil Kastrati: Dy vëllezër nga komuna e Sarajit sot u bënë me shtëpi të reja (VIDEO)

Fatullah Dhe Festim Memeti dhe familja e tyre nga komuna e Sarajit-Shkup u bëne me shtëpi të re. Për më shumë rreth historisë prekëse të 2 vellezerve dhe familjes se tyre e gjeni videon në linkun e mëposhtëm.

Bamirës, Zoti ju shpërbleftë!

Reklame