Halil Kastrati jep lajmin e hidhur, ndërron jetë Burak Bajrami nga Shkupi

“Te Zotit jemi dhe te Ai do te kthehemi” ?

Me pikellim te madh e mora lajmin se sonte paska vdekur Burak Bajrami nga Shkupi

Pata nderin e kenaqesin qe Burakut ti ja dhuroj çelesat e shtepise se re, u gezua jashte mase kur ja dhuruam çelesat
Ishte i dashur e i embel me te gjithe, e donin krejt Shkupi

Allahu e meshirofte e me xhennet e gezofte

Ngushllime babait i cili gjithmone u kujdes per te?, ngushllime familjes se gjere dhe krejt Shkupit