Halil Kastrati, ka nevojë për ndihmën tuaj, ja si mund t’a ndihmoni

6319
#

Halil Kastrati, drejtor i Shoqatës Humanitare ‘Jetimët e Ballkanit’, ka shkruar sot një postim në Facebook.Ai ka publikuar një foto të djalit të tij Uweisit, ku ka kërkuar nga njerëzt që të lutën për shërimin e tij dhe gjithë të të sëmuarve tjerë.

Ja postimi i tij: O Zot Ti je Sheruesi me i mire andaj te lutem sheroj te semurit Kemi nevoje per lutjet e juaja