Halil Kastrati: Lehtë nuk e kemi por me u ndalë nuk do të ndalemi (FOTO)

Sot ishim ne Kline!

Per te ju gjendur afer nevojtareve stafi jone sot ishin ne komunen e Klines dhe i ndihmuam 50 familje nevojtare me gjera ushqimore, higjienike dhe me nga nje thes 25kg miell. Gjate ketyre diteve i kemi furnizuar te giitha familjet qe i kemi te regjistruara ne kuzhinat tona ne Prizren dhe Janjeve

Reklame

Neser plani jone eshte ta ndihmojm komunen e Malisheves dhe do te vazhdojm edhe komunat tjera

O Zot ruaje popullin tone dhe mbare njerzimin si dhe shperblej bamiresit