Halil Kastrati: ‘Në Ramazan kem me fillu Iftare e çelësa me dhuru’

Hoxhë Halil Kastrati i cili njihet si bamiresi me i madh ne ballkan, ka një lajm të mirë në prag të muaj të shenjtë të Ramazanit, edhe pse kohë pandemie ai në këtë muaj të bekuar premton që do të fillojë me iftare dhe çelësa të dhurojë për familjet në nevojë./tetova1

Ai në rrjetin e tij social jep lajmin e mirë duke shkruar:

‘Po vijn lajme te mira! Ne Ramazan kem me fillu ,Iftare e çelesa me dhuru

Zoti ju ruajt e ju nderofte’