Halil Kastrati ngushëllon Përparimin për humbjen e nënës së tij

56

Krejt te vogel te vddiq babai i ri mbete edhe pa nene

Megjithate une e di qe jeta jote te ka dhene shume force e durim andaj shume besoje qe edhe kete sprove do ta perballon si burre edhe pse ne moshe je akoma shume i ri

Vddeekja e nenes tuaj na ka preke dhe merzite te gjithe stafin pjese e cilit ishe edhe ti vellaqkush

Perparim ti e din shume mire se shume familje qe kemi ndihmuar kemi hasur edhe femije te vegjel pa asnjerin prinde edhe u mundoheshim me ju dhene gajret ne çdo forme dhe menyre andaj edhe sot te duam te forte siç te njohim ne

Na ke pasur gjithmone ne krah dhe do te na kesh perhere, Ngushllime edhe njeher dhe Zoti nenen e meshirofte e ty sabrin ta shtofte