Halil Kastrati: Shtatë shtëpi të reja u nisën sot (FOTO)

Advertisment
HTML Image as link

Jete me plote halle e derte, skamje e semundje te ndryshme

Sot ishim ne komunen e Vushtrrise dhe i nisem 5 shtepi te reja

Reklame

Nga aty vazhduam per ne komunen e Obiliqit dhe i nisem edhe dy shtepi tjera
Lutje e urata nga thellesia e shpirtit per ju donator nga familjaret kur ju kumtuam lajmin se po behen me shtepi te reja

U kompletuan 40 shtepi nga memorandumet me dy komunat ne te cilat jane nisur nga 20 shtepi per secilen ku edhe komunat partecipojn me nga 5 mije euro per secilen shtepi ndersa pjesen tjeter nga ju donator permes shoqates sone
Bamires Zoti kurre mos ju humbte

Edhe 7 shtepi te reja u nisen sot ?Jete me plote halle e derte, skamje e semundje te ndryshmeSot ishim ne komunen e…

Gepostet von Halil Kastrati am Samstag, 26. September 2020