Halil Kastrati: Sot nënshkruam bashkpunim për edhe 10 shtëpi të reja

82

Edhe 10 shtepi te reja !

Sot nenshkruam memorandum bashkepunimi me komunen e Lipjanit

Me kryetarin e komunes se Lipjanit z.Imri Ahmeti nenshkruam per ndertimin e 10 shtepive te reja ne kete komune ku per secilen shtepi komuna do te partecipon me shumen prej 5 mije eurove ndersa pjesen tjeter Jetimat e Ballkanit permes donatoreve te saj

Edhe 10 familje po gezohen me shtepi te reja

Bamires Zoti ju gezofte gjithmone dhe kurr mos ju humbte