Halil Kastrati thyen rekorde, shikoni programin që ka për nesër

7689
#

Neser, ky eshte programi inshaAllah

Na forco o Zot !!!

2 Shtepija inagurohen ne Gjilan

2 Shtepija nisin ne komunen e Podujeves

1 Banes dhurohet ne Prishtine

1 Banes dhurohet ne Mitrovice

1 Banes dhurohet ne Peje

1 Banes dhurohet ne Prizren

1 Bunar- Pus hapet ne Podujeve

Do te ndihmohen mbi 500 familje me pako ushqimore ne disa komuna te Kosoves si dhe ne Presheve 100 familje

Ky Ramazan per ne si staf nuk do te harrohet kurr

O Zot shperblej bamireit e ndihmoj nevojtaret