Halil Kastrati uron djalin: “Buzëqeshja jote motiv dhe forcë për mua”

Sot ka ditëlindjen djali i humanistit të pashoq Halil Katrati, ai në profilin e tij në FB ka uruar djalin duke i shkruar:

Buzeqeshja dhe lumturia jote, Motiv dhe force per mua

Reklame

Uweis Kastrati , Zoti te ruajt e te sherofte bir

Nini Babit