Hallaçi, njoh njerëz që kanë për ta çuditur botën

Botën e çudirave nuk e njoh, por njoh njerëz, që kanë për ta çuditur botën.! Dr.Ziadin Sela me z.Afrim Gashin

Ura e Gurit është simbol i Shkupit krye Qendrë Dardanisë, shumë histori ka kjo urë po me sot fillon nje Histori e re nje #PRANVERËPËRSHQIPTARËT ,

Reklame

“Liria eshtë thelbi I shpirtit dhe i Mendjes;aty ku s’ka liri, mendja dhe shpirti thahen si bima pa ujë,”” e vetmja shpres per shqiptaret jeni ju ALEANCA për SHQIPTARËT dhe ALTERNATIVA tjeter nuk ka .!!

Ju priftë mbarr koha mir tregon me mengjes☀️ TANI Jeta të jep një mundësi të dytë,

Ajo quhet zgjedhjet e ” 12 prillit”⏳

ME

Aleancën pêr shqiptarët dhe Alternativen

Triumfojmë..! ??????