Hallaçi, Zeka dhe Sokoli i përgjigjen vëllaut të El Chekës

El Cheka ka kaluar kompetencat, por ai dhe familja e tij mbeten nën mbrojtjen tonë!

Lidhur me deklarimin e vllait të El Chekës Blerim Ahmedi, se grupi i Kumanovës e ka tradhëtuar vllain e tij, jan shpifje dhe të pa vërteta, ne nuk tradhtojm askënd e më së paku El Chekën, ne jemi distancuar nga ai, sepse ai ka kaluar kompetencat dhe besimin tonë, ne ja kemi bër me dije El Chekës dhe Blerim Ahmedit të mos i shfrytëzon rrethanat aktuale politike, dhe më qëllim dhe krenari të tepruar të përkrah gabimisht ndonjë subjekt politik,që nuk ështe në të mirën ton dhe të Shqiptarëve këtu në Maqedonin e Veriut, mirëpo aj prap mbetet nën garancat tona kushdo që e rrezikon atë dhe familjen e tij do të ket pun me neve.

Shek Hallaçi, Val Zeka, Sami Ukshini.