Hanife Osmani, e vetmja që p ërzgjidhet të jetë pjesë e një programi të organizuar nga departamenti i shtetit Amerikan

Mitrovicasja Hanife Osmani, është ndër kandidatet e vetme që është përzgjedhur të jetë pjesë e një programi të organizuar nga Departamenti i Shtetit Amerikan.

Osmani para pak ditësh ka njoftuar për këtë:

Reklame

Sot mora lajmin nga diplomatet e Ambasades Amerikane në Prishtinë, të cilet më njoftuan se pas një gare mjafte kompetitive me nominime nga e gjithë bota, i’a dola të jem pjesë e këtij programi:

Përfshirja dhe angazhimi politik nuk ka si të filloj më mbarë. Shumë e lumtur si e përzgjedhur në programin më prestiogjoz të Departamentit te Shtetit Amerikan International Visitor Leadership Program (IVLP) “Not Too Young to Run”, i cili do të jetë i fokusuar në politikanet e reja të cilat synojnë të garojnë për pozita politike. Programin disa javor në Shtetet e Bashkuara të Amerikes do e ndjek në Mars të vitit 2020 në Ëashington DC.