Hapën kafiteritë privohen nga liria dy persona

Dy persona të dyshuar janë shoqëruar në stacionin policor në Prizren gjatë ditës së djeshme.

Siç njofton policia të dyshuarit kanë hapur kafiterinë e tyre dhe kanë penguar personat zyrtarë në kryerjen e detyrës.

Reklame

“Njëri nga zyrtarët ka pësuar lëndime trupore të lehta. Me vendim të prokurorit, të dyshuarit janë liruar dhe rasti shkon në procedurë të rregullt”, thuhet në raport.