Hapet për publikun ura më e madhe në botë prej xhami, pamjet janë befasuese (VIDEO)

Keto janë pamjet e urës më të madhe prej xhami në botë, e cila sapo është hapur në Kinë!

Padyshim që kjo urë nuk është e përshtatshme për ata persona që kanë fobi lartësinë. Ura e re në Huangsuan, në Kinën Jugore, konsiderohet ura më e madhe prej xhami në botë.

Reklame

Ka një gjatësi prej 526 metrash dhe një gjerësi mjaft të madhe që makinat ta kalojnë atë. Ajo është e vendosur mbi lumin Lianjagnek dhe gjithashtu ka katër pika të hapura për publikun, të cilat mund të frekuentohen nga 500 turistë në një kohë, duke ofruar kështu mundësinë për të shijuar pamjen e zonës përreth.