Haradinaj kryen ndërhyrje estetike, mbjell flokët

Deputeti i AAKsë, Daut Haradina ka bërë një ndërhyrje estetike gjatë ditëve të fundit të vitit 2019, ka mësuar se Shefi i Grupit Parlamentar të AAKsë për legjislaturen e Daut Haradinaj, para disa javësh i është nënshtruar një ndërhyrje estetike për mbjelljen e flokëve.

Haradinaj i cili nuk është shfaqur në publik tash e një kohë, mungoi edhe në seancën konstituive të Kuvendit më 26 dhjetor dhe ai pritet të rikthehet jetës publike sapo stili i ri i flokëve të marrë formë.