Haradinaj – Kurtit ‘“Mos e bëj dorëzimin përpara njohjes nga Serbia, sepse do mbetesh duarthatë”

AdvertismentCustom Text

Ish kryeministri i Kosovës, Ramush Haradinaj, ka thënë se Donald Trump i ka kërkuar Serbisë ta njohë Kosovën dhe Haradinaj kërkon që taksa të hiqet me njohje.

Në Facebook ai shkroi që me këtë hap do të zgjidhej problemi.

Reklame

Custom Text

“Presidenti Trump në letrat e tij dërguar Kosovës dhe Serbisë kërkoi shprehimisht njohjen e Kosovës nga Serbia. Edhe ne po kërkojmë të njejtën. Taksa të hiqet me njohje, dhe zgjidhet problemi”.

“Mos e bëj dorëzimin përpara njohjes nga Serbia, sepse do mbetesh duarthatë!”