Haradinaj takon bashkëluftëtatët nga Shkupi

Deputeti i AAK-së dhe ish luftëtarë i UÇK-së Daut Haradinaj ka takuar bashkëluftëtarët e tij nga Shkupi, Ekrem Dardhishta dhe Muharem Hasanin me të cilët së bashku kanë pirë dhe kafe në Prishitinë/Kosovë, gjë që tregon se miqësia e tyre vazhdon dhe nuk është ndërprerë asnjëherë sin ë luftë ashtu edhe në paqe

Reklame

Bashkëluftëtarët si thotë ai, janë takuar pas shumë kohës dhe së bashku në Prishtinë kanë diskutuar mbi tema të ndryshme krahas kafesë që e kanë pirë së bashku për të vazhduar idealin e njejtë si për 21 vite rresht që nuk është shuar ky ideal.

“Edhe pas 21 vitesh e njejta ndjenjë t’i takoj bashkëluftëtarët e Shkupit”, kështu ka shkruar Haradinaj në postimin të cilin e ka shpërndarjë në rrjetet sociale.