Haxhi këtë vit do të kryhet por vetëm nga muslimanët që jetojnë në Arabinë Saudite dhe që janë me kombësi të ndryshme

Lajm i fundit zyrtar: Haxhi këtë vit do të kryhet por vetëm nga Muslimanët që jetojnë në Arabinë Saudite dhe që janë me kombësi të ndryshme.

Nuk do të lejohet pjesëmarrje në haxh nga jashtë. Kështu që Muslimanët nëpër botë nuk do të kenë mundësi të kryejnë haxhin këtë vit.

Reklame

Numri i haxhinjve do të jetë i kufizuar për shkak të virusit.