Hazbi Therra kthen lotin në buzëqeshje, vesh me qorape e qizme dimri vogëlushin (FOTO)

83

Elhamdulilah

Reagim i shpejt ku këmbën e vogël të lagur e veshëm me qorape dhe qizme dimri duke falenderuar një motër tonën e cila u kujdes për ta veshmbathur tërë familjen. Lusim Zotin që ti jep shëndet dhe të mira bamirëses.

Ecim duke kthyer lotin në buzëqeshje

Vazhdojmë