Haziri i tronditur pas tragjedisë në Gjilan, ja çka thotë

Kryetari i Komunës së Gjilanit, Lutfi Haziri, ka shprehur tronditjen e thellë pas tragjedisë që ndodhi sot në Gjilan, ku një police vr au katër anëtarët e familjes së saj dhe më edhe veten.

Haziri, me këtë rast, ka mbledhur organet emergjente të sigurisë dhe drejtësisë, duke marrë përsipër menaxhimin e situatës rëndë.

Reklame

“Komuna e Gjilanit e bashkëndien dhembjen e madhe me familjen e gjerë dhe e lusim Zotin që raste të tilla të mos përsëriten kurrë”, ka thënë ai.