H eroi i heshtur i Tetovës

Advertisment
HTML Image as link

Heroi i heshtur i qytetit tonē,Tetovës është padyshim dr.Halil Ismaili.

Situata me pandemine padyshim ka sjellë në sipërfaqe ata të cilët shoqëria i kishte haruar. Në mesin e mantellbardhëve që po vetsakrifikohet është edhe dr.Halil Ismaili, mjek nē qendrën klimike në Tetovë, repartin infektiv.

Reklame

Dr.Halili është heroi heshtur e pa emër i qytetarëve të Tetovës, i cili për asnjë moment nuk ju nda repartit duke u gjendur në krah të qytetarëve të cilët po përballen me armikun e padukshëm ashtu siç po përballet i gjithë njerzimi me Kovid 19. Së fundmi shoqata e mjekëve maqedonas ndau pllaketa për mjekët por në këtë listë nuk ishin dr.Ilir Deniri dhe Armend Cana që të dy mjek në repartin infektiv në Shkup. Por Tetova pavarsisht kësaj ju dha një pllaketë shpirtērore si mjekëve tjerë ashtu dhe Dr.Halil Ismaili i cili mbetet heroi i qytetit të Tetovës, një hero pa emer…