Heroi i Prishtinës: Shkoni protestoni kundër Kishës së Millosheviqit, jo kundër xhamisë! (Video)

Shkoni protestoni kundër Kishës së Millosheviqit! Këto ishin fjalët e prishtinasit i cili ndërhyri tek protestuesit kundër xhamisë në Prishtinë që po zhvillohen sot në kryeqytetin e Kosovës. Njëkohësisht po zhvillohen edhe protesta në përkrahje të ndërtimit të xhamisë.

Ai në rrjetet sociale nga shumë komentatorë tashmë e ka marë elitetin “Heroi i Prishtinës”. Reagimin e tij mund ta shikoni në videon më poshtë:

Reklame

 

Protestë dhe kundërprotestë rreth ndërtimit të Xhamisë së Madhe në Prishtinë

Protestë dhe kundërprotestë rreth ndërtimit të Xhamisë së Madhe në Prishtinë#Komenti Juaj??

Gepostet von Kosovapost.net am Mittwoch, 22. Juli 2020