Historike/ Piloti shqiptar triumfon në Çmimin e Madh të Belgjikes

Advertisment

Piloti shqiptar i garave të shpejta, Lirim Zeneli ka arritur të shkruaj historinë në Çmimin e Madh të Belgjikës.

Ky është triumfi i parë i 20-vjeçarit shqiptar në kompeticionin Formula 3.

Reklame

Një ditë më parë Zendeli në provat zyrtare u cilësua si më i shpejti nga të gjithë dhe ditën e shtunë ai kurorëzoi gjithçka.