Homazhe me rastin e 2 vjetorit të ndarjes nga jeta të Abdilaqim Ademi (FOTO)

Sot me datë 16 Shkurt 2020, me rastin e shënimit të 2 vjetorit të ndarjes nga jeta të Abdilaqim Ademit, në prani të familarëve, miqve dhe dashamirëve u benë homazhe tek vendprehja e tij në fshatin Shemshovë.

Qoftë i përjetshëm kujtimi për të.

Reklame