Horror: Babai i 5 vajzave preu barkun e gruas shtatzënë për të parë nëse ishte djalë bebja e radhës

Advertisment
HTML Image as link

Një ngjarje horror në Indi. Babai i pesë vajzave preu barkun e gruas shtatzënë për të zbuluar nëse ajo priste një djalë apo jo.

Kjo pasi ai e dëshironte shumë një djalë. Burri ndodhet në paraburgim pas incidentit të rëndë. Gruaja ndodhet në gjendje të rëndë në spital. Ajo është shtatë muajshe shtatzënë.

Reklame Reklamë:
Qries

Përkundër fushatave të shumta qeveritare gjatë viteve të fundit, preferenca për djemtë mbetet e fortë midis prindërve indianë. Shumë prej tyre vazhdojnë t’i shohin djemtë si një investim dhe vajzat si një detyrim