Hotelet në Kodrën e Diellit janë të përgatitura për karantinë shtetërore

250 shtetas të Maqedonisë nga Italia pritet të arrijnë në karantinën shtetërore në vendin tonë.

Disa ditë më parë, një grup prej 62 personash nga Zvicra arritën në hotelet në Kodrën e Diellit.

Ekipi mjekësor i Qendrës Shëndetësore dhe Spitali Klinik i Tetovës i pranojnë udhëtarët me ekzaminime shëndetësore.

Në vetizolim shtëpiak janë 180 persona që u kthyen nga Kroacia, Austria dhe Zvicra, ndërsa më herët qëndruan 14 ditë në karantinat shtetërore të Kodrën e Diellit.

Në tërë vendin janë siguruar kapacitete prej 2.104 shtretër në 19 objekte për shtetasit e Maqedonisë të cilët kthehen nga jashtë./Telegrafi/