Zyrtar të Lëvizjes Besa takojn kryesitë e degëve të Strugës, Ohrit dhe Dibrës

Në vazhdën e takimeve me kryesitë e degëve, sonte sekretari gjeneral Arjanit Hoxha bashkë me nënkryetarin Abdush Demiri qëndruan në Strugë, ku takuan kryesitë e degëve të Strugës, Ohrit dhe Dibrës.

Duke ju falenderuar për kontributin e dhënë në zgjedhje, u informuan edhe për situatën aktuale politike.