Hoxha Fatmir Latifaj flet për reagimin e mjekut turk kur i tregojë atij se ishte ushtar i Adem Jasharit (VIDEO)

Hoxha i njohur nga Mitrovica, Fatmir Latifaj, para disa ditësh është operuar në zemër.

Operacioni i tij është kryer në Turqi.

Me këtë rast ai ka folur për reagimin e mjekut turk kur i kishte treguar se kishte qenë ushtar i komandantit legjendar, Adem Jashari.

Hoxha nga Mitrovica tha se mjeku i cili kishte operuar zemrën e tij kishte thënë:

“Se 1000 vjet para dhe as 1000 vjet më pas Adem Jashar nuk ka”.

Ndiqeni videon e shpërndarë nga portali Jepi Zë:

https://fb.watch/5_dzjviNJq/