Hoxha: I gabueshëm vendimi për hapjen e lojrave të fatit, ora policore duhet të hiqet

Advertisment

Sekretari gjeneral i Lëvizjes Besa, Arjanit Hoxha është i ftuar në ‘click-plus’, së bashku me zv/kryeministrinë Bujar Osmani, ku po diskutohet rreth zgjedhjeve si dhe për pandeminë Covid-19.

Hoxha ka thënë se zgjedhjet duhet të mbahen, sepse duhet të kemi institucione kredibile dhe parlament funskional. Hoxha ka thënë se i gabueshëm ishte vendimi për hapjen e lojrave të fatit që në fillim, sepse ata janë në dëm të shoqërisë.

Reklame

Më tej ka thënë se ora policore tani duhet të hiqet dhe se institucionet duhet më shumë të merren me edukimin e qytetarëve për mbajtje të distancës sociale dhe për tu mbrojtur nga virusi.