Hoxha i Tiranes: Ata qe e o fendojnë Skënderbeun ata nuk janë Shqiptar

Hoxha i Tiranes: Ata qe e of.endojnë Skënderbeun ata nuk janë Shqiptar

Ekstremizmi i dhunshëm është një ndër sfidat e reja që janë shfaqur edhe në Ballkan gjatë viteve të fundit dhe ai përbën kërcënim për sigurinë e vetë rajonit.

Reklame

Në një intervistë dhënë për “Zërin e Amerikës” në Uashington, Myftiu i Tiranës, Ylli Gurra tha se edhe Shqipëria rrezikohet nga ky fenomen.