Hoxha: Jemi ndryshe nga të tjerët, kujdesemi për shëndetin e qytetarëve

Sekretari gjeneral i Lëvizjes Besa, Arjanit Hoxha përmes një statusi të bashkangjitur me fotografi ka treguar se Lëvizja Besa vazhdon të tregoj shembuj në fushatë.

Sipas tij, përderisa të tjerët rrezikojnë shëndetin e qytetarëve pa e respektuar distancën dhe mbajtjen e maskave, Lëvizja BESA zhvillon fushatë që mbron qytetarin nga çdo rrezik që mund ti kanoset në aspektin shëndetësor.

Reklame

Më poshtë i keni aktivitetet e ditës që kanë realizuar përfaqësuesit e Lëvizjes Besa në terren me qytetarët.