Hoxha: Lëvizja BESA po sjell ndryshim në qeverisje

Advertisment

Përfaqësuesi i Lëvizjes Besa, Arajnit Hoxha gjatë emisionit Click Plus në TV21 theksoi se pjesmarrja e Lëvizjes Besa në ekzekutiv po sjell një ndryshim në qeverisjes

Hoxha theksoi se edhe 2 zv ministrat nga kjo parti që janë poashtu pjesë e pushteti jane ndër më të zëshmit.

Reklame

“Ne duam të tregojmë se te shqiptarët ka një forcë politike, dhe se ka kuadro që mund tiu sjellin të mira shqiptarëve”, theksoi mes tjerash Hoxha.