Hoxha: Me Besën në qeveri nuk do të ketë komisione njëetnike! (VIDEO)

Sekretari i Përgjithshëm i Lëvizjes Besa, Arjanit Hoxha, është gjendur përballë analistëve politik në emisionin Click Plus ku ka folur rreth aktivitetit politik në fushatën zgjedhore të partisë dhe koalicionit LSDM – Besa.

Xhaferi në lidhje me vlerësimin se a e bën Lëvizjen Besa parti kombëtare pasi ka bërë koalicion me një parti maqedonase, është përgjigjur se bartësit e listave në zona të ndryshme me banim shqiptar janë shqiptar.

Reklame

Më tej Hoxha tha se në qeveri nuk do të ketë komisione njëetnike.