Hoxha: Nuk do ketë bisedime mes Lëvizjes Besa dhe VMRO (Video)

Arjanit Hoxha, sekretari i përgjithshëm i lëvizjes BESA, në një intervistë për “360 gradë”, komentoi deklaratën e sekretarit të përgjithshëm të VMRO-DPMNE-së, Janushev i cili tha “mbase” për pyetjen se nëse partia po negocion një koalicion parazgjedhor me Lëvizjen Besa.

“Përgjigja nuk mund të jetë mund, ose ka ose nuk ka negociata. Mund të them me përgjegjësi të plotë se nuk ka negociata parazgjedhore midis lëvizjes BESA dhe VMRO, dhe mendoj se në këtë fazë dhe me retorikën e shprehur nga VMRO-ja një qasje e tillë, botimi i lajmit apo rrotullimi i tij nuk është serioz. Këtu po them publikisht, nuk ka pasur negociata dhe as nuk ka negociata”, tha Hoxha.

Reklame