Hoxha – Taravarit: Bazoheni në muhabetët e çajtorëve, e jo në vendimet zyrtare Lëvizjes BESA

Sekretari gjeneral i Besës, Arjanit Hoxha i ka reaguar sekretarit gjeneral të ASH-së, Arben Taravari gjatë një interviste dhënë për Gazetën Express.

Hoxha është për të ardhur keq se si politikanë politikanë nga të cilët pritet qasje ndryshe dhe ndryshim, gjatë ndërtimit të qendrimeve politike bazohen ne muhabetet e çajtoreve dhe jo në vendimet zyrtare të subjekteve politike.

Ja reagimi i plotë i Hoxhës;