Hoxha: Të gatshëm të ulemi për koalicion trepalësh (VIDEO)

Sekretari gjeneral i Lëvizjes Besa, Arjanit Hoxha është i ftuar në emisionin ‘click-plus’, ku po diskutohet rreth koalicionimëve të mundshme parazgjedhore dhe për ofertën e fundit të ASH-së. Hoxha ka thënë se BESA gjatë gjithë ka qenë parimore dhe se gabon dikush nëse mundohet atë ta bëj fajtore për mos koalicionim trepalësh.

Sekeratari gjeneral gjithashtu ka deklaruar se “ultimatumi” 48 orësh ishte i pa kuptimtë, sepse koalicionet nuk mund të bëhen nëpërmjet mediave por së bashku të ulen në një tavolinë.

“E përsërisim edhe njëherë, Lëvizja Besa është e gatshme për koalicion trepalësh, duhet të ulemi të diskutojmë dhe t’i bëjmë listat për deputet, e jo të bëjmë thirrje nëpër media”, deklaroi Hoxha.(koha.mk)