Hoxha tregon for.cën , arrin rekord në lojën me g.oditje me të fortë (VIDEO)

69

Hoxha tregon for.cën , th/yen rekord në lojën me g.oditje me të fortë.

Nje hoxhe ne nje vend musliman ka th.yer rekord me go.ditjen ne kete loje duke e kaluar mbi 2000 nga go.ditja me bo.ks

Ne nje mbishkrim te VIDEOS thuhet, kjo eshte fo.rca e nje hoxhe plak nga vendi yne, badihava rini qe ushtroni e mundoheni..shembull per te gjithe fi.ziku i tij.

Shikoni videon dhe do mbeteni pa fjale: