Hoxhallarët e Shkupit: Bitcoin është haram

Myftinia e Shkupit ka dalë me një qëndrim në lidhje me kriptovalutat.

Në njoftim thuhet se të gjithë dijetarët eminent, institucionet relevante dhe shtetet Islame dhe arabe ndalojnë përdorimin e këtyre llojeve të monedhave virtuale.

Reklame

Kjo për shkak se ato konsiderohen si “haram”.

Në vazhdim e keni komunikatën e publikuar nga Myftinia Shkup e Bashkësis Islame.