Hoxhallarët Shefqet Krasniqi dhe Fatmir Latifi vizituan familjet e prekura nga gja.kderdhja

81

– Sot gjatë ditës hoxhë Shefqet Krasniqi dhe hoxhë Fatmir Latifi me bashkëpuntor vizituan dy familjet e prekura nga gj.akëderdhja e javës së kaluar në lagjën Mati 1 – Prishtinë

– Me këtë rast familjeve ju shprehën ngushllime dhe i lutën dy familjet që t’i ulin te.nsioniet, të pe.ndohen për veprën e bërë dhe të mundohen bashkarisht me dal prej kësaj gr.emine sa ma shpejtë, duke ja shtrirë dorën e pajtimit njëri tjetrit dhe duke u zotuar se më nuk do të përsëriten gjëra të tilla.

– Hoxhollarët i falenderuan familjarët për mikpritje dhe shprehën gatishmëri për me hec në këtë drejtim deri sa të vijë tek pika e fundit, pajtimi.