Hoxhë Shefqet Krasniqi: Baba sulltan nuk ishte pushtues, por shpëtues!

Imami nga Prishtina, Shefqet Krasniqi, i njohur si njër turkoshak vazhdon me deklaratatë e e tij antikombëtare duke thënë se Perandoria Osmane, nuk ishte pushtuese por “çliruese”!

Imami ishte ftuar në një emision në një telivizon kosovar për të folur për çështjet fetare dhe hitorike ku për këtë të fundit nuk e ka ‘haberin’.

Reklame

Shefqet Krasniqi duke e luajtur rolit e gjithologut mundohet të nxjerrë paralele mes Amerikës dhe Perandorisë Osmane, kinse ashtu siç na ka çliruar Amerika nga Serbia, në vitin 1999, të njëjtën gjë e kishte bër edhe turku në vitin 1389.

“Allahu e qoi Amerikën më na hekë zollumin e Serbisë, qysh e qoi Allahu turkun babën Murat, Sulltan Muratin, që pyete a është pushtues. Cfarë pushtuesi? Ai na ka shpëtuar prej shkaut, prej karagjorgjave. Qysh pushtues? Ai është shpëtues jo poshtues”, thotë imami Shefqet Krasniqi për turqit.

Për më shumë shikojeni nga minuta 1:35: